Hasköy İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin eğitim sürecinde yetenek ve özelliklerine göre mümkün olan en iyi şekilde yararlanmalarını, çalışmayı ve üretmeyi seven insanlar olmalarını istiyoruz ve gelecekte sorumluluk sahibi olmaları için gayret ediyoruz.

Misyon: Modern bir eğitim öğretim ortamı oluşturarak üst öğrenim kurumlarına nitelikli öğrenciler yetiştirmek.

Saatler: 9.00-12.10 12.55-14.25
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda sınıflar arası masa tenisi, futbol ve badminton turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda akıl ve zeka oyunları kapsamında satranç, mangala ve equilibrio eğitimleri ve okul içi turnuvaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz proje takımı oluşturup 2022 Teknofest´e ilk başvuruyu yapmıştır.

WEB - https://haskoyilkokulu35.meb.k12.tr

Adres - Hasköy Mahallesi, Vali Kazım Dirik Caddesi, No250 Bayındır/İzmir

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçemiz Hasköy Mahallesinde Vali Kazım Dirik Caddesi üzerindedir.

Adres - Hasköy Mahallesi, Vali Kazım Dirik Caddesi, No250 Bayındır/İzmir

Ulaşım Okulumuz, Torbalı - Bayındır arasında çalışan 727 numaralı ESHOT hattının ve Bayındır-İzmir arasında çalışan Bayındır Otobüsçüler Kooperatifine ait minibüs hattının güzergahı üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmir´e 65 km, Bayındır ilçe merkezine 20 km, Torbalı ilçe merkezine 20 km, Tire ilçe merkezine 25 km, Selçuk ilçe merkezine 34 km mesafededir.